Litteratur

Den anden side af månen

Krimi anmeldelse

‘Den anden side af månen’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Den anden side af månen’

 

 

 

 

 

 

✮✮✮✮

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘ ……… en god (u)hyggelig krimi til ferien, der har et internationalt islæt ……’

– G. Boeholt, KULTURINFORMATION

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mari Jungstedt er en svensk journalist og krimiforfatter, der har været ansat ved Sveriges radio og tv og skrevet en række kriminalromaner. Dette er den anden bog i serien om den tidligere svenske gymnasielærer Lisa og den spanske kriminalbetjent Hector.

Tid og sted

Vi befinder os i Malaga området i Spanien anno 2022. Sagen får også tråde til Sverige, da to mord finder sted i Sverige på to personer, der ellers har bopæl i Spanien.

 

Modus operandi for mordene er meget speciel. Det vækker yderligere undren, men politiet står helt uden spor i sagen. Sagen trækker naturlige tråde til Spanien, da begge personer residerer der. Der bliver en ping-pong mellem politiet i Sverige og Spanien.

Ansvarlig for opklaringen

Politibetjent Hector Correa får ansvaret for sagen i Spanien, hvor han inddrager den svenske Lisa som tolk, da afhøringerne blandt andet foregår blandt svenskere i Spanien og Lisa Hagel taler både flydende svensk og spansk.

Opbygning

Der bliver præsenteret en del personer i begyndelsen og man tænker: Hvem er de og hvad har det med historien at gøre, så det kan godt virke lidt forvirrende, men det bliver viklet op efterhånden. Krimien indeholder alt det en god krimi skal indeholde spænding, lidt amoriner i luften, forviklinger, forhør der fører til større spænding o.s.v. Der er et godt persongalleri og man bliver delagtiggjort i både personernes professionelle liv og deres privatliv, som godt kan være lidt kompliceret.

 

Bogen omhandler også, hvor vidt man kan lægge fortidens hændelser bag sig og komme videre eller der i nogle tilfælde skal noget mere til.

 

Hvis man vil have en god (u)hyggelig krimi til ferien, der har et internationalt islæt, kan ‘Den anden side af månen’ anbefales.

 

 

 

 

Den anden side af månen. En krimi af Mari Jungstedt. Forlaget People’s.

 

 

 

 

Den anden side af månen – se mere her

 

 

 

 

Den anden side af månen er anmeldt af G.Boeholt, KULTURINFORMATION