Wallmans Galla 2024
Teater

Wallmans Galla 2024

Wallmans Galla 2024

 

 

20 års JUBILEE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallmans Galla 2024

Fotograf: John Resborn

 

 

 

 

 

 

 

 

✮✮✮✮

 

 

 

 

 

 

 

 

‘ …. en aften i Wallmans – er altid et godt valg! ….’

– chefredaktør Jesper Hillestrøm, KULTURINFORMATION

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er altid herligt at være i Wallmans. Konceptet med Broadway i Cirkusbygningen i København holder stadig efter hele 20 år. Over 1,3 millioner livsglade danskere har aflagt showet et besøg.

 

Wallmans er en totaloplevelse, med mad, drikke og underholdning. En 4-retters menu, med tilhørende vin-menu serveres for op imod 1000 gæster til hvert show. Samtidig med det præsenteres vi for et Las Vegas show, med entertainment, konkurrencer, akrobatik, sang og musik. Ofte er det de store verdensnavne, der hyldes på forskellig vis, Elvis, Dolly Parton, ABBA og you name it.

 

Mellem underholdningen kommer de veltilrettelagte serveringer leveret af showfolkene selv – en skøn dynamik at ‘ham på trommerne’ eller ‘hende der lige sang’ på scenen pludselig kommer forbi med en flaske vin eller en tallerken med oksemørbrad.

THE JUBILEE SHOW

THE JUBILEE SHOW havde igen i år alle strenge at spille på. Veloplagte dansere, sangere og musikere supplerede Miss Megan Moore, der åbnede showet. I år var der Taylor Swift, Prince og Coleplay på den musikalske menu. Også Nik & Jay og Rasmus Seebach kom op af hatten.

 

Et overordenlig vel koreograferet ‘stole-nummer’ fra et af de første Wallmans shows fik en renæssance i anledning af 20 året. Og med AL tydelighed var dette nummer umanerligt godt timet, det er ikke noget entertainerne er kommet let til, mange timers øvelse har været på programmet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallmans Galla 2024

Fotograf: John Resborn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Af forunderlig akrobatik ser vi også den polske Kamila Ganclarska, der anvender sit enorme hår til artisterierne. Hun har også optrådt på “The Tonight Show” hos Jay Leno – hun er bestemt Wallmans værdig.

 

Stemningen i Wallmans er altid god. Miss Megan Moore har altid et par flasker bobler i baghånden, som gæsterne kan vinde og følges rundt mellem bordene med kameraer, så alle kan følge med på storskærmene. Og er noget ekstra godt, er det tilladt at vifte med stofservietten.

Fremtiden for Wallmans – lad os tage 20 år til

Enkelte numre havde i år en art Gay-Love undertoner – det erindrer jeg ikke at have set før, og det havde undertegnede ikke bedt om at få påduttet, det behøver ikke komme med til næste år. Til gengæld er det en nydelse at se runde og velpolstrede kvinder i lead, med sang og dans, meget gerne meget mere af disse smukke velnærede kvinder til næste år.

 

Som en bonus info fik vi at vide, at Cirkusbygningen som jo er fra 1886 i den kommende tid vil undergå en renovering på forskellig vis – mere ville ledelsen af Wallmans ikke løfte sløret for, men spændende bliver det.

 

En aften i Wallmans – er altid et godt valg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallmans Galla 2024

Fotograf: John Resborn

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallmans Galla 2024 – se mere her

 

 

 

 

Wallmans Galla 2024 er anmeldt af chefredaktør Jesper Hillestrøm, KULTURINFORMATION