AKTUELT Interview Teater

BRDR. PRICE (i) LIVE 2023

BRDR. PRICE (i) LIVE 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

BRDR. PRICE (i) LIVE 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

✮✮✮✮✮

 

 

 

 

 

 

 

‘ ……. serveret i øjenhøjde …….’

– Søren Hjelm Larsen, KULTURINFORMATION

 

 

 

 

 

 

 

Hvor tit taler vi egentlig om mad? Altså, mens vi spiser taler vi både om maden vi nyder lige nu, om det vi skal have i morgen, om en fantastisk delikat ret vi prøvede engang, og noget vi synes er virkelig mærkeligt!

 

Det er i hvert fald det de to brødre kommer fra, og noget tyder på at de deler interessen med virkelig mange danskere. For deres begejstrede fortælling om alt hvad der har med mad at gøre; det sunde, det sjove, det mærkelige, det nemme og det luksuriøse, smittede virkelig af på et derfor ligeså begejstret publikum.

 

Har man på TV set ”Spise med Price” (og det har man jo nok) er man blevet vant til at se dem underholde med anekdoter fra nær og fjern, mens de kokkererer. I dette show er der skruet ned for kokkeriet, men der er absolut ikke skruet ned for blusset, gryden bliver holdt i kog af to virkelig gode historiefortællere.

At spise sammen, får os til at tale sammen

Der er naturligvis, og heldigvis, tilbageblik på nogle af DR´s udsendelser med de to madglade brødre, og ikke mindst nogle af seernes reaktioner. For Brdr. Price har aldrig været bange for at provokere, og deres aktuelle show er også fyldt med humor til kanten, og lidt over. Dejlig politisk ukorrekt, og også lidt sort ind imellem.

 

At dyr nødvendigvis skal slås ihjel før vi kan spise dem bliver derfor også berørt, og så er der lige de historier de i den forbindelse kan fortælle, at man i visse kulturer kan blive præsenteret for retter hvor du selv skal slå dyret ihjel, ved bordet. Ikke at de anbefaler det, men taler man om mad, er der mange historier at fortælle!

 

En af deres pointer er i øvrigt: At spise sammen, får os til at tale sammen. Og hvordan går det lige med det? Hvordan ser danskernes madvaner, og ikke mindst madlavningsvaner, ud i dagens Danmark?

 

Du får brødrenes meninger serveret i øjenhøjde, og selvom aftenen måske bedst huskes for et godt grin, går man alligevel derfra med lidt eftertanker, serveret som passende tilbehør.

Følgere

Det eneste usmagelige var en vis fagforenings tilstedeværelse ved indgangsdørene, hvilket de to brødre kort nævnte i begyndelsen af showet. Men som med det meste andet, havde de også en vis humoristisk tilgang til det faktum at de på den måde havde fået et hold af faste følgere.
Nok om det.

Det kan nås endnu

Deres show er ved at nå vejs ende, således optræder de i denne omgang med sidste show i Musikhuset Aarhus d. 15. november, efter at have turneret land og rige rundt. I aften, d. 14. november kan du måske nå dem i MCH Herning Kongrescenter?

 

Ærgerligt at undertegnede ikke har været med til en af deres første optrædener, de fortjener virkelig min anbefaling om at være med til festen. For man føler sig uvilkårligt velkommen til en ret underholdende aften.

 

 

 

 

BRDR. PRICE (i) LIVE 2023 – bestil billetter her

 

 

 

 

 

 

 

 

BRDR. PRICE (i) LIVE 2023 er en anmeldelse af Søren Hjelm Larsen

Se mere om Søren her

Redaktion: Jesper Hillestrøm