Matilda på Det Kongelige Teater
Musik Teater

Matilda på Det Kongelige Teater

UNGDOMSREDAKTIONEN præsenterer:

Sally anmelder musicalen

Matilda på Det Kongelige Teater

 

 

 

 

Matilda på Det Kongelige Teater

Foto: Miklos Szabo

 

 

✮✮✮✮✮✮

 

 

 

Matilda på Det Kongelige Teater er en musical, der handler om pigen Matilda Wormwood, som allerede i en tidlig alder viser sig at være usædvanligt begavet. Hun vokser dog op i en familie, hvor moralen er mindst ligeså lav som intelligensniveauet . De værdsætter ikke Matildas evner og forsøger at forhindre hende i at læse bøger. Men det lykkes hende alligevel at blive indskrevet på en skole på hendes egen opfordring. Skolen bliver imidlertid styret med hård hånd af den tyranniske inspektør Agatha Trunchbull. Matilda knytter dog venskab med den milde lærerinde Frøken Jennifer Honey, som hurtigt lægger mærke til Matildas særlige evner.

 

 

 

Matilda på Det Kongelige Teater

Rasmus Botoft. Foto: Miklos Szabo

 

 

 

Rasmus Botoft leverer igen med stor overbevisning varen som den uintelligente, men dog opblæste far og fupmager Harry Wormwood, som i filmen af samme navn som musicalen spilles af Danny DeVito. Botoft har salen i sin hule hånd både under og mellem scenerne, hvor han fungerer som en slags konferencier.

 

 

 

 

 

 

Matilda på Det Kongelige Teater

Mads Rømer Brolin-Tani og Amalie Dollerup. Foto: Miklos Szabo

 

 

 

Derudover kan nævnes Amalie Dollerup i rollen som Frøken Jennifer Honey, som leverer en fantastisk sangpræstation samt sangen ‘Når Jeg Bliver Stor’, som er en ren ørehænger og synges af alle de dygtige børn, som medvirker i forestillingen.

 

 

 

Matilda på Det Kongelige Teater

Sally er klar til at anmelde den 3 timer lange musical

 

 

 

 

Jeg syntes, at det var utroligt godt. Under forestillingen tænkte jeg faktisk, at jeg ville ønske, den aldrig skulle slutte. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor gode sangene er. De er helt vildt gode, selvom jeg i nogle af sangene havde lidt svært ved at høre, hvad de sang.

 

 

 

 

UNGDOMSREDAKTIONEN

Annette Heick, Jeff Schjerlund og Rasmus Botoft. Foto: Miklos Szabo

 

 

 

 

Konklusion om Matilda på Det Kongelige Teater

Det er en af de bedste teaterforestillinger, jeg har set indtil videre. Alle skuespillerne var virkelig godt castet. Pigen, som spillede Matilda, var rigtig god. Faren og moren var helt ligesom i filmen og det gjorde det meget virkeligt.

 

 

Se mere her om Matilda på Det Kongelige Teater

 

 

Kom med backstage på Det Kongelige Teater her

 

 

Indlægget er skrevet af Sally fra UNGDOMSREDAKTIONEN