Teater

PETER PAN – TEATER MALSTRØM

PETER PAN – TEATER MALSTRØM

 

 

 

PETER PAN - TEATER MALSTRØM

 

 

 

 

 

 

‘…….. Vi mærker den store passion og gnist i hver enkelt skuespiller ….’

– Sussi C. Alminde, KULTURINFORMATION

 

 

 

 

✮✮✮✮✮

 

 

 

 

 

 

Det er mørkt udenfor og der er en opløftet stemning i bilen på vej hjem. KULTURINFORMATIONs junioranmeldere (William 12år & Malou 15år) og jeg taler om aftenens forestilling med PETER PAN på TEATER MALSTRØM.

 

Endnu engang kommer vi frem til en forestilling med flotte kulisser, der passer perfekt til historien om Peter Pan. Alle gæsterne sidder spændt og venter på at forestillingen begynder. Hvad kommer vi mon til at se?

 

 

 

 

 

 

PETER PAN - TEATER MALSTRØM

Foto: Tina Liv © all rights reserved

 

 

 

 

Som den ældste i slænget, har jeg altid haft lidt svært ved at sidde stille til Disneys film om Peter Pan og Ønskeøen. Men levende skuespil på det Bruunske Pakhus er en helt anden sag. Den 120 år gamle historie om Peter Pan kommer flot til live med Mikkel N. Philipsen i hovedrollen, som den frække dreng, med glimt i øjet, der aldrig ønsker at blive voksen.

 

Vi synes alle tre, at scenen med Peter Pans skygge – Chanel Karlskov – er fantastisk. Ikke mindst danser skyggen rundt til moderne musik – ”You Give Me Fever” og Wendy – Amalie Lauridsen – får hurtigt klaret det problem og får syet skyggen tilbage på Peter Pan.

 

 

 

 

 

 

 

PETER PAN - TEATER MALSTRØM

Foto: Tina Liv © all rights reserved

 

 

 

 

 

 

Junioranmelderne

Junioranmelderne har særligt lagt mærke til den heftige fægtekamp imellem Peter Pan og Kaptajn Klo. Det er svært, ikke at trække på smilebåndet når man hørte Kaptajn Klo – Daniel Stoof Jensen – tale præcis som den ondeste sørøver kaptajn, man nogensinde ville kunne forestille sig.

 

 

 

 

 

 

Anmeldelse

Foto: Tina Liv © all rights reserved

 

 

 

 

 

 

I modsætning til den voldsomme og dramatiske fægtekamp og Kaptajn Klo’s grove karakter, bemærker vi den lille, fine Klokkeblomst spillet af Tilde Hyldgaard Kjeldsen. Indhyllet i tryllestøv og magiske, blinkende vinger, suser Klokkeblomst afsted, som en lille lyskugle igennem scenen. Med sin helt egen, bestemte mening om tingene lyder en lille klokke, hver gang hun ryster på hovedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PETER PAN - TEATER MALSTRØM

Foto: Tina Liv © all rights reserved

 

 

 

 

Nana

Jeg lægger mærke til St. Bernhard-hunden, Nana, som spilles af David Hougaard. Da Nana kommer ind i lokalet, bliver jeg overrasket over hvor stor den hund egentlig er og at det er én af de fine detaljer som de har fået med i teaterstykket. Det må have krævet lidt at være i ”Nana – dragten” og kravle rundt på alle fire i koordination med de øvrige skuespillere. Så al ære og respekt for det.

Sang på piratskibet

På piratskibet bliver der sunget og danset. Piraten Bjarne Pedersen, som også spiller Mr. Darling supergodt, giver et nummer. Det havde helt klart sat prikken over i’et, hvis skuespillerne havde brugt deres egen vokal til at synge med. Jeg er nemlig helt sikker på, at piraterne synger af lyst og er ligeglade med hvordan det lyder efter en lang aften på piratskibet.

 

 

 

 

 

 

 

piratskibet

Foto: Tina Liv © all rights reserved

 

 

 

 

Se eventyr i Fredericia

Vi har desværre ikke kunnet nævne alle skuespillerne, men vi er enige om, at alle er castet helt perfekt til hver deres rolle. Vi mærker den store passion og gnist i hver enkelt skuespiller og vi får lyst til at være jer. Vi takker, fordi vi måtte komme og se jeres fine forestilling og vi kan kun varmt anbefale alle at komme til Fredericia for at se jeres spændende eventyr.

 

 

Se mere om PETER PAN – MALSTRØM TEATER her

 

 

 

 

PETER PAN – TEATER MALSTRØM er en anmeldelse skrevet af Sussi C. Alminde, KULTURINFORMATION