Film

FILMANMELDELSE: LOVE AGAIN

FILMANMELDELSE: LOVE AGAIN

 

 

 

 

 

 

 

FILMANMELDELSE: LOVE AGAIN

 

 

 

 

 

✮✮✮

 

 

 

 

 

 

 

 

‘ ………. vi ved aldrig hvad der dukker op når det ser allermest sort ud ……’

– Louise Frevert, KULTURINFORMATION

 

 

 

 

 

 

Mira mister sin kæreste i en bilulykke og har svært ved at komme sig over tabet. 2 år er gået, og hun får et tip fra en ven: Tal til din kæreste hver dag, så er det som om han stadigvæk er der.

Romantiske SMS’er

For at bearbejde sin sorg begynder hun at sende sms’er til det telefonnummer han havde da han levede. Hvad hun ikke er klar over er, at en anden har overtaget hans nummer og modtager hendes søde og romantiske beskeder. Mira får det bedre ved at opretholde denne fiktive kommunikation.

 

Rob Burns er musikjournalist og bor i New York. Han er blevet kasseret af sin eksforlovede en uge før deres bryllup. Det kan slå selv en stor stærk mand ud. Ray bliver blæst bagover af Miras romantiske, ærlige og velformulerede beskeder. Han opbygger en fantasirelation til hende og ønsker brændende at møde denne fantastiske kvinde. Problemet er at han ikke aner hvordan han skal finde hende.

 

 

 

 

 

FILMANMELDELSE: LOVE AGAIN
Sam Heughan stars in Screen Gems LOVE AGAIN. Photo by: Giles Keyte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celine Dion spiller Celine Dion

Celine Dion er på tourné og Ray skal interviewe hende. Celine spiller sig selv i filmen. Under en spørgsmålsrunde gør Ray sig uheldigt bemærket. Da han efterfølgende skal lave et solointerview med den store stjerne, opstår der et gemytligt samvær, hvor Celine fortæller om sin egen kærlighed. Rob får nyt blod på tanden, eftersøgningen fortsætter.

 

Filmens instruktør, Jim Strouse (f.1977), er både instruktør og forfatter. Han står bag en lang række vellykkede film, der har vundet en del priser. Dette er hans seneste værk, som er en engelsk genindspilning af den tyske succesfilm SMS für Dich, fra 2016, baseret på en roman af Sofie Cramer.

Celine Dions første spillefilm

Mange har været spændte på at se Celine Dion spille sin første filmrolle. Selvom hun spiller sig selv, mere eller mindre. Hun er afdæmpet og autentisk, med en meget sympatisk udstråling. Celine Dion har skrevet titelmelodien til filmen, og hvilken sang. Den er en ørehænger der rammer lige i hjertekulen. Teksten siger alt om kærlighedens veje. Vi hører flere andre sange i filmen, fra Celine Dions hånd. Celine Dion er kendt som dronningen af kærlighedssange. Hun er en af de mest succesfulde og bedst sælgende kvindelige musikere nogensinde. Dette er den første sang Celine har udgivet siden 2019.

 

 

 

 

 

 

 

FILMANMELDELSE: LOVE AGAIN
Priyanka Chopra Jonas and Sam Heughan star in Screen Gems LOVE AGAIN. Photo by: Liam Daniel

 

 

 

 

 

 

 

Sam Heughan, Rob Burns, er charmerende og nuanceret. Det kan ellers være vanskeligt i en romantisk film som denne. Han er mest kendt for serien Outlander.

 

Priyanka Chopra Jonas, Mira Ray, er bedårende som Mira. Hun er både, forfatter, producer og skuespiller. Senest er hun aktuel i Citadel, der er den næst dyreste serieproduktion indtil dato.

Honning

Romantikken siver ned ad væggene. Det er en smukt fotograferet film der giver illusionerne og drømmerierne forstærkning. For ikke at tale om musikken, der hele tiden ligger som en god solid bund fyldt med amoriner. Den klistrer dog nogle gange som en bjørn der er på honningjagt. Filmen henvender sig mest til det kvindelige, feminine publikum, og det er ikke for at fornærme nogen. Men jeg har svært ved at se mange af de mænd jeg kender, sidde og holde romantisk om konen, de har været gift med i 30 år og spise popcorn, mens de ser Love Again.

Velspillet

Men, men, men. Når det så er sagt, er det en hyggelig og velspillet film med dejlig musik. Intet er så smukt som når kærligheden kan blomstre mellem to som elsker hinanden. Livets veje er uransalige og vi ved aldrig hvad der dukker op når det ser allermest sort ud. Er du lidt sværmerisk anlagt? Så er det en film man ikke skal gå glip af. Hvor mange af os har trods alt ikke en lille romantiker boende i vores bankende hjerte.

 

 

 

 

 

 

 

Celine Dion
Céline Dion stars in Screen Gems LOVE AGAIN. Photo by: Courtesy of Sony Pictures

 

 

 

 

 

FILMANMELDELSE: LOVE AGAIN. Romantisk komedie. Medvirkende: Rob Burns-Sam Heughan, Mira Ray-Priyanka Chopra Jonas, Celine Dion-Celine Dion m.fl. Instruktør: Jim Strouse. Manuskript: Jim Strouse.

 

 

 

 

FILMANMELDELSE: LOVE AGAIN – se trailer her

 

 

 

 

FILMANMELDELSE: LOVE AGAIN er skrevet af Louise Frevert, KULTURINFORMATION