Litteratur

Bogforum i Bella Centret

Bogforum i Bella Centret

 

 

Bogforum i Bella Centret

 

 

 

Bogforum i Bella Centret er tilbage – efter vores alle sammens lange næser og slukørethed grundet sidste års covid-19 aflysning.

 

Det er nu, man skal planlægge sin tur til Amager. På Bogforums site mødes vi af et righoldigt program, der naturligt nok er mere velspækket end nogen sinde før – vi kan nærmest tale om en dobbelt bogmesse.

 

Jeg har ikke talt efter, men programmet rummer – lad os bare sige ‘en milliard million’ af spændende foredrag, samtaler, interviews bogsigneringer og meget mere.

 

Vi finder alt både til gården og gaden lige fra mesterforfatteren Leif Davidsen, der vil fortælle om ‘Forræderens børn’, som vi på KULTURINFORMATION tidligere har anmeldt, til Linse Kessler, der med veninden Didde fortæller om, at ‘møgkællinger har det sjovere’.

 

Læs vores anmeldelse af ‘Forræderens børn’ her

 

Grundet det store overflødighedshorn har Bogforum en feature, der nærmer sig det geniale på deres site. Nuvel du kan naturligvis downloade HELE programmet, men du kan også på forhånd udvælge de højdepunkter, du ønsker og derved printe dit helt eget private program ud, eller medbringe det på din telefon.

 

Se mere om Bogforum her

 

 

Bogforum i Bella Centret

 

 

 

Se KULTURINFORMATIONs boganmeldelser her

 

 

Indlægget Bogforum i Bella Centret er skrevet af Jesper Hillestrøm, KULTURINFORMATION