Film

Ticket to Paradise – Romantisk komedie

Ticket to Paradise – Romantisk komedie

 

 

 

 

 

 

Ticket to Paradise - Romantisk komedie

Photo Credit: Universal Pictures

 

 

 

✮✮✮✮

 

 

 

En gang imellem er det helt befriende og afslappende at se en rigtig romantisk feelgood film. Specielt når det er to stjerneskuespillere som disse to smukke mennesker, Julia Roberts og George Clooney, der har de bærende hovedroller. Det er femte gang, de spiller sammen i en film og man må håbe, at de snart bliver sat sammen igen på en rolleliste.

 

Handlingen er nok det, man kan kalde en tynd kop te, dog bliver det opvejet af de usandsynlig smukke billeder og som sagt stjerneskuespillernes indsats.

 

 

 

 

 

 

Ticket to Paradise - Romantisk komedie

Photo Credit: Universal Pictures

 

 

På Bali

Et fraskilt ægtepar (JR og GC) tager til Bali, da deres eneste datter skal giftes med en af de indfødte efter en lille måneds bekendtskab. Forældrene blev selv skilt efter 5 års ægteskab og de har aldrig kunnet enes om noget som helst efterfølgende. De er dog enige om, at de må stå sammen om at forpurre dette vanvittige bryllup. Datteren er deres eneste barn og veluddannet. Noget de har lagt vægt på, hun skulle blive.

 

De rejser til Bali og allerede i flyet bryder krigen imellem dem ud i lys lue. Vel ankommet til vidunderskønne Bali, begynder intrigerne. JR og GC finder på alle mulige og mest umulige krumspring, for at forsøge at stoppe festlighederne.

 

 

 

 

George Clooney

Photo Credit: Universal Pictures

 

 

 

Charme og handlekraft

Replikkerne bliver returneret let og meget humoristisk. Filmen kunne godt have klaret at være en ½ time kortere, været klippet strammere, uden at den havde mistet indholdet. Tværtimod. Alligevel føler man sig underholdt. Hovedsageligt har Clooney skruet op for charmen og har også et flot nuanceret spil i de mere seriøse episoder. Han viser sine bedste sider. Smukke Julia Roberts udstråler handlekraft, sensualitet og masser af humor. De supplerer hinanden fantastisk.

 

Jeg skal ikke her være en ‘spoiler’, men man behøver ikke være Einstein for at kunne gætte sig til slutningen.

 

Der er en fin morale i filmen. Udsæt ikke til i morgen, hvad du kan gøre i dag. Lev dit liv i nuet. Lad ikke fortiden ødelægge dit liv. Kærlighed overvinder alt. Elsk dit liv. Kort sagt, husk: gør hver dag til en fest og glæd dig over livet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Julia Roberts

Photo Credit: Universal Pictures

 

 

 

 

 

Ticket to Paradise – Romantisk komedie: Medvirkende: George Clooney, Julia Roberts m. fl. Instruktion: Ol Parker.

 

Ticket to Paradise – Romantisk komedie, se trailer her

 

Ticket to Paradise – Romantisk komedie er anmeldt af Louise Frevert, KULTURINFORMATION