Teater

TIVOLIREVYEN 2024 – Pressemøde

Louise Frevert var til pressemøde i TIVOLI

 

 

TIVOLIREVYEN 2024

 

 

 

 

 

Louise Frevert var til pressemøde i TIVOLI

Foto: © Benni Johansson – all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

Rygterne har længe svirret om hvem der skulle være med i TIVOLIREVYEN 2024. Endelig blev spændingen udløst og man må sige, at det er et velvalgt og stærkt hold, der kommer til at stå på scenen i Glassalen næste sommer.

 

 

I et flot klart september vejr, hvor der desværre også kom lidt regn, blev vi præsenteret for det nye hold, som kom trillende i Tivolis Linie 8. Overraskelsen var selvfølgelig stor, da vi så hvem der skal medvirke i revyen. Det bliver den revykyndige Lisbet Dahl, der kommer til at styre løjerne med hård hånd.

 

Lisbet gav nyt liv til Tivolirevyen sidste år og har mod på at gentage succesen. Hun er hvad man må sige et sikkert kort på hånden. Lisbet har mere end 50 års revyerfaring. Som Lisbeth siger: ‘Jeg elskede at være med i Tivolirevyen sidste år og glæder mig til at kunne være med hele vejen igen næste år. Mange ting skal gå op i en højere enhed når man skal sammensætte et revyhold, men publikum kan glæde sig til at se holdet 2024 folde sig ud til næste år!’

Thomas Eje

Den store revyoverraskelse var Thomas Eje. Thomas hører til de garvede inden for de fleste genrer. Han er oprindelig uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Det var her han mødte Anders Bircow og Preben Kristensen og de tre teaterelever optrådte sammen i Jacob´s BarBQ. Det blev hurtigt et tilløbsstykke og det var begyndelsen på LINIE 3. Thomas spillede med i Tivolirevyen for 38 år siden og han siger: Det er næsten som at komme hjem. Thomas har efterfølgende spillet utallige Linie-3-shows og mange andre produktioner i Glassalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas Eje

Foto: © Benni Johansson – all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas har meget at se til. Han optræder en del og maler. Han bor med sin hustru på en dejlig gård, hvor der er masser af plads til det hele. Da Lisbet spurgte ham, om han ville være med, var det et ja med det samme. Thomas Eje formår hele tiden at udvikle sig og prøve nye kræfter med sig selv. Det bliver spændende at se hvad han finder på i næste års revy.

Mikkel Becker Hilgart

Revyens yngste skuespiller er Mikkel Becker Hilgart som har medvirket i bl.a. Kongens Fald og West Side Story. Han revy-debuterede i årets Bornholms sommerrevy: Vi tager bladet fra munden. Mikkel er uddannet på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. Mikkel er ret vild med revygenren, som han synes har en bred folkelige appel. Han kan godt lide at revyen har en klangbund af noget morsomt og med mange forskellige små historier. Samt ikke mindst, at tingene kan blive sat på spidsen på en humoristisk måde, uden at det behøver at gå for vidt. Lisbet har håndplukket Mikkel til revyen og det er han både glad og beæret over.

 

 

 

 

TIVOLIREVYEN 2024

Foto: © Benni Johansson – all rights reserved

 

 

 

 

 

Rikke Bilde

Rikke Bilde har i år fået stor anmelderros for sine parodier i Odsherred Sommerrevy, som Statsminister Mette Frederiksen og den mopsede Irma-pige. Rikke er uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater. Hun har en god gedigen teatererfaring, bl.a. har hun været tilknyttet Mungo Park Teater, hun har spillet på Østre Gasværk og også været med i en lang række film. Siden Rikke var barn, drømte hun om at spille revy og det ser ud til at det nu går over stok og sten. Lisbet fik hende anbefalet og spurgte om hun ville være med. Nu er hun en del af holdet. Ingen af den nye revys medvirkende kendte hinanden personligt i forvejen, men vidste selvfølgelig hvem hinanden var, så det bliver nye kræfter der forenes. Rikke kan godt lide genren, fordi der er fart og tempo over feltet og man kan tage tingene med humor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIVOLIREVYEN 2024

Foto: © Benni Johansson – all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

Rikke Buch Bendtsen

Rikke Buch Bendtsen er uddannet på Malmø Musical Academy og har medvirket i mange store musicals f.eks. Chicago, West Side Story, Mama Mia og Fame. Rikke har medvirket i 18 revyer. Rikke mener: Jeg har ligesom været lidt under radaren, nok mest fordi det har været over hele Danmark jeg har spillet revy og publikum kender mig bedst i provinsen. At spille revy er en stram disciplin og tingene skal gå hurtigt, når man spiller revy, det kan jeg godt lide. Det er en genre der er i konstant bevægelse. Jeg startede med at spille revy i 2010. Jeg har som sådan ikke nogen præferencer til hvad jeg kunne tænke mig at spille i en revy, men det mix der var i min sketch i Svendborg-revyen i år, hvor jeg var en blanding af Donald Trump og Inger Støjberg, passede mig fint. Vi må se hvad der kommer op af emner.

 

 

 

 

Rikke Buch Bendtsen

Foto: © Benni Johansson – all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selvfølgelig bliver der et velspillende orkester med James Price som kapelmester. James kunne desværre ikke være med til dagens pressemøde. Han havde for længst planlagt en TV-optagelse i udlandet. Vi måtte nøjes med en fotostat af ham. Ikke helt det samme som at tale med ham selv!

 

Det var et friskt hold, der mødte op til dagens pressemøde med højt humør og gå-på-mod. Ingen tvivl om at det er et særdeles solidt hold vi vil få at se til TIVOLIREVYEN 2024. Vi glæder os.

 

 

 

 

 

 

 

 

TIVOLIREVYEN 2024

Redaktionens Louise ‘All Over’ Frevert siger: Tak for i dag. Foto: © Benni Johansson – all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

TIVOLIREVYEN 2024 – Pressemøde – se mere her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIVOLIREVYEN 2024 – Pressemøde er skrevet af Louise Frevert, KULTURINFORMATION

Redaktion: Jesper Hillestrøm