Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen
Teater

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen

 

Du er ikke TIL Wallmans du ER Wallmans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen

Fotograf: John Resborn

 

 

 

 

 

✮✮✮✮✮

 

 

 

 

 

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen overrasker positivt hver gang. Efterhånden går showet mod sit 20-års jubilæum til næste år, men bedagelsen lader intet tilbage at ønske. Showet har gennem årene udmærket sig ved at have total inklusion af publikum – man er altså ikke TIL Wallmans, nej man ER Wallmans og deltager i et show i verdensklassen.

En kage af verdenshits

Denne sæsons nye show CAKE serverer kager i form af verdenshits. Det er naturligvis ikke noget nyt – sidste år oplevede vi ABBA, Elvis og Dolly Parton. Dette års storstilede show oplevede igen mange nye tilgange og vinkler, som tages i anvendelse, mens temaer som George Michael, AQUA og Michael Jackson er på banen.

 

 

 

 

 

 

 

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen

Fotograf: John Resborn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det hele flankeres af værtinden Miss Megan Moore, artister og verdens arkrobatik. Hertil kommer orkestret med dygtige musikere og sangere, som også fungerer som værter og servicerer bordene mellem underholdningen.

Timingen ud over det sædvanlige

Timingen er tilsyneladende et enormt mantra for Wallmans. En usynlig køreplan følges nøje. Den rettidige omhu er på plads og den 4-retters menu serveres med en imponerende præcision og uden at gå på kompromis med kvaliteten selv om showet undertiden bespiser op mod 1000 gæster af gangen.

 

Man tænker sig om hos Wallmans. Gæsterne må f.eks. meget gerne filme og tage fotos osv. Dette opfordres der ofte til under showet. Og det betyder jo at ens venner og følgere kan se, hvad der foregår og selv ønske sig oplevelsen. Det er godt tænkt.

 

 

 

 

 

 

Du er ikke TIL Wallmans du ER Wallmans

Fotograf: John Resborn

 

 

 

 

 

Totalteater

Vi har også en scene, der kan hæves og sænkes i forskellige niveauer – så vi altså får ‘flere etagers’ underholdning. Borde og gæster aflægges visit af Miss Megan Moore, som deler bobler ud. Endelig er der også hele små teaterstykker, der igen i år overraskede – noget der bestemt ikke var set før – mere røbes ikke!

 

 

En aften med et glædens og festens budskab, der bringer os i gennem ‘Wake Me Up Before You Go Go’, ‘Barbie Girl’ og ‘Bad’ med kirsebær på toppen. Hos Wallmans fejres den gave, livet er og du er med hele vejen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KULTURINFORMATION

Fotograf: John Resborn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen – læs om den gamle bygning her

 

 

 

 

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen – se mere her

 

 

 

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen er en anmeldelse af Jesper Hillestrøm, KULTURINFORMATION