AKTUELT Musik Teater

CIRKUS SUMMARUM 2022

CIRKUS SUMMARUM

2022

 

 

✮✮✮✮✮✮

 

 

 

 

Hillestrøm

Dagens job for de to redaktører. Foto: J. Deckmann

 

 

 

CIRKUS SUMMARUM er efterhånden en integreret del af ikke bare DRs udbud af public service på Ramasjang, men også som fast sommerudflugt for de fleste børnefamilier.

 

Som chefredaktør fik jeg følgeskab af vores Juniorredaktør Elliotto, som de fleste kender fra hans righoldige og mangeartede kulturanmeldelser gennem flere år på KULTURINFORMATION.ORG. Elliotto har netop rundet de 5 år, men alderen trykker ham ikke af den grund. Og i øvrigt er undertegnede redaktør og onkel ca. 10 gange så gammel som Elliotto, men her trykker alderen heller ikke.

 

 

 

CIRKUS SUMMARUM

Onkel Reje. Foto: Agnete Schlichtkrull

 

 

 

 

Kom i god tid

Vi kom i god tid før forestillingen og Elliotto var naturligvis spændt på sin allerførste tur i CIRKUS SUMMARUM. Her skulle vi møde både Motor Mille, Hr. Skæg, Silja og ikke mindst Onkel Reje – som altså er Elliottos favorit number one.

 

 

 

 

 

CIRKUS SUMMARUM

Vi provianterede og scenen var sat med popcorn og slush ice

 

 

CIRKUS SUMMARUM byder ikke bare på forestilling, men også et væld af aktiviteter for de kære børn inden forestillingen. Familiens små bliver udstyret med et ‘pas’, som inviterer på udfordringer og opgaver, man kan fare rundt at løse alt efter alder. Elliotto fik ifølge passet tilnavnet ‘Flot Stærkmand’!

 

 

 

 

 

CIRKUS SUMMARUM

Foto: Agnete Schlichtkrull

 

 

Showtime

Showet gik i gang og på banen kom Mille Gori som Motor Mille, Mikkel Lomborg som Hr. Skæg, Mads Geertsen som Onkel Reje og Silja Okking som Silja. Derudover var der dygtige artister, og ungdoms- og børneartister og dansere, der sammen med DRs Big Band gav den på alle pedaler.

 

 

 

 

 

CIRKUS SUMMARUM 2022

Motor Mille & Anders Björklund. Foto: Agnete Schlichtkrull

 

SPOILER ALERTS

Juniorredaktøren (spoiler): ‘CIRKUS SUMMARUM 2022 var vildt sjovt, fordi Onkel Reje kørte på sin motorcykel og væltede et tårn, hvor der var en dreng indeni. Og så havde Onkel Reje bikini på! Og der blev lavet fis!’.

 

Det to gange 45 minutter lange show bød på alverdens kunstner. Og alle gjorde det godt. (spoiler) Hr. skæg sang ‘Lis Sørensen’ – og ærlig talt, den mand kan jo synge ligeså godt som hans skæg er langt. Motor Mille og Silja fremførte en rørende ‘Barndommens Gade’ og Onkel Reje bragte os ud i et potpourri med John Mogensen.

 

 

CIRKUS SUMMARUM 2022

Hr. Skæg. Foto: Agnete Schlichtkrull

 

 

 

Børneunderholdning for hele familien

Der var fut i foretagendet, og vigtigst af alt så fik Elliotto nydt sin helt Onkel Reje. Onkel Reje kan godt være lidt fyfy, men er det ikke det, det hele handler om, når man skal udvikle sig og prøve grænser af? Det er fis og ballade og den slags kan børn udmærket tåle – undertegnede er efter egen vurdering ikke blevet skadet af børnetv fra 70’erne og 80’erne – jeg har da lært at spise med kniv og gaffel alligevel og har vel selv lidt en indre Onkel Reje – CIRKUS SUMMARUMS’ ‘Skidespræller’, som Hr. Skæg siger.

 

 

Skidespræller

Onkel Reje laver fis. Foto: Agnete Schlichtkrull

 

 

På gensyn

Forestillingens varighed er perfekt, og det samme er publikumsinddragelsen – man keder sig ikke. Nu glæder vi os til næste års tur i CIRKUS SUMMARUM 2023.

 

 

 

 

 

Silja Okking

Silja. Foto: Agnete Schlichtkrull

 

 

 

SPILLESTED
Ballerup: Harrestrup Ådal, Marbækvej 7, 2750 Ballerup
Aarhus: Tangkrogen, Marselisborg Havnevej, 8000 Aarhus

 

SPILLEDAGE
Ballerup: 22. juni til 10. juli
Aarhus: 16. juli til 3. august

 

Se mere om CIRKUS SUMMARUM her

 

 

Juniorredaktør Elliotto

Juniorredaktøren: ‘CIRKUS SUMMARUM 2022 var vildt sjovt’

 

 

 

 

 

CIRKUS SUMMARUM 2022 er anmeldt af Jesper Hillestrøm, KULTURINFORMATION