Teater

Late Night Show med Caspar Phillipson

Late Night Show med Caspar Phillipson

i POSTHUS TEATRET

 

 

 

Late Night Show med Caspar Phillipson

 

 

 

 

 

✮✮✮✮✮

 

 

Caspar Phillipson har i et par sæsoner underholdt med sit Late Night Show i POSTHUS TEATRET. Den tosprogede danske skuespiller kan mere end blot at spille Præsident Kennedy i amerikanske film, være 1. klarinet i dr tvs ORKESTRET og wing commander i filmen ‘Skyggen i mit øje’, og talløse andre præstationer.

Victor Borge+

Phillipson har også en Victor Borge gemt under skjorten. Han stikker med succes komikerhovedet frem lejlighedsvis i det skønne lille teater ved Nytorv i København.

 

Entertaineren er ene mand på scenen, og anvender stemmebånd og tangenter på en forunderlig måde, der kun kan imponere. Phillipson byder på et mix af ‘stand up’ (læs sitdown ved klaveret) comedy, sang og klaver er tro følgesvende.

 

Mens vi præsenteres for skøn morbid humor med coronavittigheder og politiske stikpiller kommer amerikanske Tom Lehrers numre på tapetet. Vi kommer også forbi Monty Python – og du må gerne (læs SKAL – men du kan ikke lade være) nynne og synge med. Selv Poul Reichhardt og John Mogensen traves igennem.

 

Caspar Phillipson formår at piske en hyggestemning op, uden at platheder og sjofelheder bliver den laveste fællesnævner. Programmet lover lidt ‘uartigheder’, men man kan sagtens tage svigermor med – så slemt bliver det heller ikke. Og en Calvados fra baren sammen med marcipanbrødet er bestemt også en udmærket kombi.

God komik – husk at tjekke datoer, hvis du skal sikre dig billet

Skuespilleren er i fuldstændig kontakt med sit publikum, og nægter at lire udenadlærte floskler af, men krydrer med salt i såret de rigtige steder og griller nutiden og danskheden ikke mindst under pandemien. Improvisation over nutidens politikere (eller mangel på samme) en selvfølgelighed.

 

Selve POSTHUS TEATRET er usædvanligt hyggeligt, og er som skabt til cosy entertainment. Man gør klogt i at tjekke programmet igennem her. Carsten Brandt (daglig leder) barsler også med en spillefilm med ingen ringere end Caspar Phillipson i hovedrollen – filmen hedder ‘Den milde smerte’. Og senere på sæsonen er der flere komikerier på paletten.

 

Tak for en skøn aften Mister Præsident!

 

Late Night Show med Caspar Phillipson i POSTHUS TEATRET er anmeldt af Jesper Hillestrøm, KULTURINFORMATION