AKTUELT Teater

Tivolirevyen vender tilbage til Glassalen i Tivoli

Tivolirevyen vender tilbage til Glassalen i Tivoli

 

 

 

Tivolirevyen i Glassalen

TIVOLI/PR

 

 

Efter en længere pause vender Tivolirevyen endelig tilbage med en stjerneparade af velkendte revynavne. Det bliver Lisbeth Dahl, der ubestridt er en af Danmarks historiens mest succesfulde og erfarne revyinstruktører, som skal stå i spidsen for Tivolirevyen. Hun får selskab af en anden mangeårig kollega fra Cirkusrevyen, nemlig kapelmester James Price. De skal sammen med resten af holdet, der består af Linda P, Andreas Bo, Carsten Svendsen og Nicolai Jørgensen puste fornyet energi i revyen.

Hele Danmarks Lisbeth Dahl glæder sig

“Jeg glæder mig til igen at skulle spille revy i Tivoli. Det bliver som at komme hjem igen med udsigten til at optræde og instruere i Tivoli. Glassalen emmer af historie og jeg kan faktisk ikke forestille mig et bedre sted til revy. Søs Egelind, Bodil Jørgensen , Preben Kristensen, Dirch Passer, Ulf Pilgaard og alle de andre. Dette års hold kommer til at bestå af næste generation af store personligheder, som omfavner satire, parodier, skarpe punchlines og gode sange.” – lyder det fra den glade instruktør Lisbeth Dahl.

 

Med comeback til Tivolirevyen bygger forlystelseshaven videre på knap 140 års revytradition, hvor publikum også kan kombinere revyoplevelsen med en tur i Tivoli med forlystelser og restaurantbesøg. De fem populære skuespillere, sangere og entertainere har for længst vist, at de er garanter for det gode grin, musikalitet og satiriske oneliners på de skrå brædder.

Kapelmester number one

Tivolirevyen har det hele og byder på skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Det bliver festligt og fornøjeligt i et show, der både består af stolte traditioner og fornyelse. Publikum kan se frem til klassisk sommerrevy med kant, hvor sange og satire binder forestillingen sammen til tonerne af James Prices musik.

 

 

 

 

Tivolirevyen i Glassalen

TIVOLI/PR

 

 

 

‘Glassalen er fyldt af nostalgi. Men med det her revyhold bliver der masser af skarpe udfald mod tidsånden i en både sjov og musikalsk elegant indpakning’, siger Tivolis kulturdirektør, Frederik Wiedemann, i pressemeddelelsen.

 

Tivolirevyen får premiere i Glassalen i Tivoli den 1. juni 2023. Billetsalget er startet – her finder De billet.

 

 

Se mere om TIVOLI her

 

Tivolirevyen vender tilbage til Glassalen i Tivoli er skrevet af Irina Spånberg, KULTURINFORMATION