UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA
Teater

UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA

UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA

Cirkus ifølge Bubber & Julie 2023

 

 

 

 

 

UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA

Foto: Jon Henriksen,  © all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✮✮✮✮✮

 

 

 

 

 

KULTURINFORMATIONs unge anmelder Marco var til Cirkus ifølge Bubber & Julie 2023, sammen med sin far Jon Henriksen fra DanishStreetDocs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi var draget til Bellahøj, hvor vi skulle se Cirkus Arenas landspremiere forestilling. Vi kunne skimte det enorme telt der farverigt og majestætisk tårnede sig op over cirkuspladsen. Pladsen var flankeret af cirkusvogne der hver især fungerer som artisternes og cirkusfolkenes rullende hjem.

 

Samtidig steg duften af candyfloss og popcorn os i møde, mens vi bevægede os gennem menneskemylderet, og fandt frem til vores anmelderpladser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cirkus ifølge Bubber & Julie 2023

Julie og Bubber / Cirkus Arena

 

 

 

 

 

Cirkus ifølge Bubber & Julie 2023

Los Ortiz på høj line / Cirkus Arena

 

 

 

 

 

 

Cirkus ifølge Bubber & Julie 2023

Cirkusdirektør, Karsten Berdino med araberhingste / Cirkus Arena

 

 

 

 

Fuld power

Kort efter begyndte forestillingen på fuld power. Sprechstallmeisterne var Bubber og Julie Berthelsen. De gjorde det godt.

 

Bubbers drengede charme og sprudlende energi og Julies smukke sangstemme og vindende væsen, skabte en stærk synergi og den helt rigtige cirkus stemning.

 

Vi skulle nu være vidner til et overflødighedshorn af absolut top underholdning i form af illusioner, humor, gøgl, knivkastning, akrobatik og alskens spændende, sjove og livsfarlige numre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA

The Jasters knivkast. Foto: Hasse Ferrold, © all rights reserved

 

 

 

 

 

 

UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA

Los Ortiz i dødshjulet / Cirkus Arena

 

 

 

 

Trylleri, motorcykler og tandsæt

Det var dybt imponerende, og vi så ting vi ikke havde troet muligt. Blandt andet et nummer der involverer en motorcykel og et afsindigt stærkt tandsæt.

 

Steampunk illusionisten Jimmy Saylon holdt ligesom de øvrige artister bestemt også dampen hos publikum oppe, ikke mindst mens, han fremtryllede den ene assistent efter den anden ud af den blå luft.

 

 

 

 

 

 

Duo Costache

Duo Costache  / Cirkus Arena

 

 

 

 

 

cirkus for hele familien

Bolchekogeriet / Cirkus Arena

 

 

 

 

 

Marco var tilfreds!

Den unge anmelders begejstring, sagde alt. At farmand var ligeså fascineret, bestyrker blot, at det her er cirkus for hele familien! Alt kan ske i cirkus og det gjorde det. Det var en fest der blev ved med, at overraske. Med intet mindre, end kaskader af underholdning.

 

Det store repertoire, sikrede, at der var noget for enhver smag. Skulle det beskrives med blot et enkelt ord. Ville ‘fænomenalt’ være det rette. I CIRKUS ARENA løftes moderne cirkus, til helt nye højder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jon Henriksen fra DanishStreetDocs

Foto: Jon Henriksen, © all rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

Forbered dig på, at blive massivt underholdt. Det blev Marco og undertegnede i hvertfald.

 

 

 

 

 

UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA. Cirkus ifølge Bubber & Julie 2023. Danmarksturne. Varighed 2,5 Timer. Den gigantiske forestilling spiller i hele landet de kommende måneder – tjek her hvornår CIRKUS ARENA besøger din by.

 

 

 

 

UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA – Hvor mange medarbejdere er der i Cirkus Arena? Hvor mange nationaliteter er de fra?  – tjek Fun Facts her.  Se hvordan dyrene trænes og hvordan der passes godt på dem her

 

 

 

UNGDOMSREDAKTIONEN: CIRKUS ARENA er anmeldt af Marco & Jon Henriksen fra DanishStreetDocs