Musik

ChanelHøj – Musikalsk loungestol med sædevarme

Musikalsk loungestol med sædevarme

 

 

 

 

 

 

ChanelHøj

 

 

 

 

✮✮✮✮

 

 

 

Sidder du godt? Læn dig lidt mere tilbage og sæt “255” på. Der er nemlig gang i den – på den rolige måde – på andet selvudgivne albumudspil fra ChanelHøj.

 

Bag kunsternavnet gemmer multi-mennesket Jan Elhøj sig i al beskedenhed. Udover at være en garvet medie-kendis på radio og tv, har han også et mangeårigt musikalsk portfolio som både musiker og manden bag kulisserne og knapperne på en række musikproduktioner, blandt andet på Kenneth Bagers hedengangne elektroniske pladeselskab Flex Records.

ChanelHøj

ChanelHøj disker op med egenproduktioner inden for lounget downbeat der både rummer elementer af electronica, men også med subtil funkyness, congasmurte rytmer og kælne guitarer – uden at det tager overhånd. Tværtimod er albummet velbalanceret og ganske behageligt at lytte til. Albummet er flankeret af Lukas Graham-trommeslager Mark Falgren og Mindtrap-makkeren og guitaristen Steen Grøntved der bidrager med organiske rytmer, riffs og klangflader til de elektroniske lydtæpper.

Chill og lunt

“255“ er alt i alt et behageligt musikalsk, afslappende bekendtskab der måske bedst kan beskrives som var det en loungestol med sædevarme. Det er både chill og lunt, men uden at blive alt for lummert. Der er dog en risiko for at falde i søvn. Ikke af kedsomhed, men af velbehag. Det gør ikke noget, for “255” kan sagtens tåle op til flere lytninger, så lyt igen hvis du skulle have taget en utilsigtet morfar.

 

 

 

 

ChanelHøj

 

 

 

 

Tjek den skønne musik ud her

 

ChanelHøj “255” er anmeldt af Brian Ulrich Skovgaard, KULTURINFORMATION