Musik Teater

CIRKUS SUMMARUM 2021✮✮✮✮✮✮

CIRKUS SUMMARUM 2021

En drøm af en forestilling

 

✮✮✮✮✮✮

 

 

CIRKUS SUMMARUM 2021

Fotograf: Jon Henriksen

 

 

 

Da min yngste søn og jeg tog af sted til premieren på Cirkus Summarum’s forestilling var det med store forventninger. Min unge medanmelder glædede sig meget til at skulle møde sine helte fra Ramasjang for første gang.

 

Vi drog af sted ad en lang grusvej gennem et hyggeligt kolonihave kvarter omgivet af marker og skov i Ballerup. De lilla bånd, der var opsat langs ruten, sikrede os, at vi kom frem til den rette indgang. Grundet Corona restriktioner var der 3 indgange.

 

 

Jon Henriksen

Fotograf: Jon Henriksen

 

 

På forpladsen var der er et væld af aktiviteter for børn. Yoga, kreatelt, bålplads, skattejagt med mere. Der var selvfølgelig også salg af merchandise, popcorn, kanelgifler og alt, hvad et børnehjerte ellers kan begære.

 

Tiden var inde – Vi skulle nu endelig ind i det gigantiske røde cirkustelt. Vi fandt frem til vores pladser. Den lille sorte anmelderblok og medfølgende knivskarpe pen var spidset og klar til aktion.

Drømmen til virkelighed

Med eet blev en drøm til virkelighed. Alle knægtens store helte stod nu lyslevende og kun få meter fra os i manegen.

 

 

CIRKUS SUMMARUM 2021

CIRKUS SUMMARUM 2021

Fotograf: Agnete Schlichtkrull

 

 

Vi skulle nu på rejse med Onkel Reje, Kristian, Motor Mille, Hr. Skæg, Rosa, Oda omvendt. Destinationen var drømmeland. For hvad drømmer vores Ramasjang helte egentlig? Vi hoppede med på drømmetoget for at finde svar.

 

Her fulgte vi de enkelte karakterers drømme på godt og ondt. Rosas mareridt, hvor 10 års beskidt opvask hjemsøgte den nysgerrige, kageglade og lidt klodsede Rosa.Vi var med Hr. Skæg til frisøren. Og oplevede en Onkel Reje, der var mere lummer end nogensinde før. Motor Mille med en energi, som var hun drevet af raketbrændstof. En super veloplagt Kristian. Og en farverig Oda Omvendt.

 

 

Onkel Reje

Motor Mille

Fotograf: Agnete Schlichtkrull

 

 

Altsammen flankeret af et væld af dygtige unge dansere, der bestemt også bar deres del af showet rigtig flot.

 

Vi så scenemagi med tricks, der ellers er forbeholdt nogle af verdens dygtigste magikere. Ikke at der blev gjort et stort nummer ud af det. Det var mere som en naturlig del af det fine flow med glidende overgange, som prægede hele forestillingen.

 

Et overflødigshorn af fest, farver musik, dans, humor og showmanship, når det er allerbedst. En drøm, man ikke har lyst til at vågne fra!

 

Min medanmelder og jeg var enige om 6 stjerner og giver CIRKUS SUMMARUM vores varmeste anbefalinger.

 

 

Fotograf Jon Henriksen

Det havde været en god dag i Cirkus. Fotograf: Jon Henriksen

 

 

Holdet bag CIRKUS SUMMARUM 2021

Årets Cirkus Summarum er skrevet af Frederik Hansen og Andreas Nederland, mens forestillingen er instrueret af den talentfulde instruktør og koreograf Toniah Pedersen. Toniah har arbejdet som kreativ instruktør og koreograf i flere sæsoner af X Factor samt Vild med dans og senest for Lukas Graham og Iris Gold. De eventyrlige og magiske kulisser er desuden fremtryllet og leveret af den erfarne scenograf Astrid Lynge Ottesen, mens kapelmester Anders Rose holder styr på de drømmende toner leveret af DR Big Band.

 

Spillested:
Ballerup: Harrestrup Ådal, Marbækvej 7, 2750 Ballerup
Aarhus: Tangkrogen, Marselisborg Havnevej, 8000 Aarhus

 

Spilledage:
Ballerup: 21. juni – 11. juli
Aarhus: 17. juli – 5. august

 

Varighed: 2 x 45 minutter

 

Aldersgrænse: Man anbefaler ikke forestillingen til børn under 2 år

 

Billetsalg:
Find billetter på cirkussummarum.dk

 

CIRKUS SUMMARUM 2021Fotograf: Agnete Schlichtkrull

 

 

 

 

Indlægget er skrevet af Jon Henriksen, KULTURINFORMATION